Bestel en bezorginformatie

Bestellingen

Na uw online bestelling ontvangt u automatisch een mail met uw bestelgegevens. Wij proberen u binnen 2 werkdagen te laten weten wanneer uw bestelling afgehaald/bezorgd kan worden.

Geen mail ontvangen? Controleer uw spambox.


Afhalen

Zodra u bericht krijgt dat uw bestelling gereed is kunt u deze afhalen tijdens onze openingstijden. Wilt u gebruik maken van onze gratis leenaanhanger(B rijbewijs)? Neem dan contact met ons op.


Bezorging via bezorgkosten berekenen

Uw bestelling zal door ons met een aanhanger geleverd worden en op een goed bereikbare plaats naast de auto gelost worden. Indien de bestelde producten voorradig zijn proberen wij uw bestelling binnen 5 werkdagen te leveren. Zodra wij uw levering inplannen brengen wij u hiervan op de hoogte en op de dag van levering nemen wij contact om het tijdstip door te geven.

De kosten bedragen €1,- per gereden kilometer en een starttarief van €10,-.


Bezorging via vast tarief

Uw bestelling zal door een extern transport geleverd worden en op een goed bereikbare plaats met een kooiaap naast de auto gelost worden. Indien de bestelde producten voorradig zijn proberen wij uw bestelling binnen 5 werkdagen te leveren. Zodra wij uw levering inplannen brengen wij u hiervan op de hoogte en op de dag van levering neemt de chauffeur contact om het tijdstip door te geven. De vaste tarieven bedragen:

Noord-Holland: €100

Zuid-Holland | Utrecht | Friesland: €150

Overig NL: €175

Wilt u uw bestelling buiten Nederland laten leveren? Neem contact op voor de mogelijkheden.


Gratis bezorging

Uw bestelling word gratis bezorgd bij een minimaal bestelbedrag van:

Noord-Holland: €1250

Zuid-Holland | Utrecht | Friesland: €1500

Overig NL: €1750